Ibu Pejabat Negara

Navigation
Login
Username

PasswordNot a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Perhimpunan Pengakap Raja Jambori Malaysia ke 12.
   
Perhimpunan Pengakap Raja Jambori Malaysia ke 12  
   
  Perhimpunan Pengakap Raja Jambori Malaysia ke 12.
   

Perhimpunan Pengakap Raja Jambori Malaysia ke 12

Seperti yang telah dirancang dan diuar-uarkan sebelum ini, Persaudaraan Pengakap Raja Malaysia telahpun menganjurkan Perhimpunan Pengakap Raja Jambori Malaysia ke 12 dengan jayanya.

Perhimpunan tersebut turut dihadiridan dimeriahkan bersama oleh para Pengakap Raja atau setaraf dengannya dari kontijen-kontijen Pengakap antarabangsa yangmenyertai Jambori Malaysia ke 12.

Kehadiran para tetamu undangan yang terdiri dari Ketua Pesuruhjaya Pengakap Negara, Dato'' Haji kaharudin bin Momin; Pesuruhjaya Program Negara,Haji Radzwan bin Hussin; Pesuruhjaya Latihan Negara, Haji Shukor bin Mohsin; Pengerusi Majlis Pengakap Terengganu, Dato'' Haji Abdullah bin Haji Taib;Ketua Pesuruhjaya Pengakap Negeri Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Mejar (B) Haji Mior Rosli bin Dato'' Mior Mohd Jaafar; dan Bendahari Majlis, Majlis Pengakap NegeriTerengganu, Yang Mulia Tengku Ahmad Shabirin Awalludin, menyerikan lagi perhimpunan di petang tersebut.

Perhimpunan Pengakap Raja Jambori Malaysia ke 12 - Kuiz   Perhimpunan Pengakap Raja Jambori Malaysia ke 12 - Peserta Kuiz


Suasana perhimpunan tersebut dihangatkan lagi dengansoalan-soalan kuiz sepontan yang diacarakan oleh Setiausaha Persaudaraan Pengakap Raja Malaysia; En. Eric Khoo Heng Pheng.

Terima kasih diucapkan kepada pihak Jambori Malaysia ke 12 yang telah memberikan ruang untuk penganjuran perhimpunan dan kepada para petugas yang telah mencurahkan tenaga bertungkus lumusmenjayakan perhimpunan tersebut.

Terima kasih kepada semua yang menghadiri, menjayakan dan memeriahkan Perhimpunan Pengakap Raja Jambori Malaysia ke 12.

Semuga bertemu kembali dipertemuan-pertemuan yangbakal dianjurkan oleh Persaudaraan Pengakap Raja Malaysiadi kemudian hari.

   
 

Jayakan Persaudaraan.
Bukannya satu pilihan tetapi satu kewajiban.

   
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.
Terbitan

Interaktif

PustakaPautan Sesawang

Hakcipta Terpelihara © 2011, Persaudaraan Pengakap Raja Malaysia


Soalan Lazim Berkenaan Pengisytiharan